Anmeldelser

 

"Tusind tak for en god behandling Anneli, du fandt hurtigt ud af hvor 'skoen trykkede', så af med dem og en god gang zoneterapi. Nada var også med til at jeg fik det bedre. Det var alletiders at møde dig."

- Elin

 

 

"Kære Anneli

En lille hilsen til dig

Har du brug for en hjælpende hånd i livet, kan jeg varmt anbefale et besøg hos Annelig Nørskau. Jeg har været hos Anneli jævnligt det sidste års tid, først til zoneterapi og derefter til healingsforløb, og er nu langsomt ved at finde frem til det menneske, jeg er. Anneli kan på fornemmeste vis puffe til mig, så jeg kommer i tænkeboksen og finder en ny vej fremad, for derved at blive klogere på mig selv. Det er bestemt ikke let. Men når jeg besøger Anneli, er det som om brikkerne kommer på plads og der bliver igen fyldt nyt stof på, så jeg stille og roligt kan arbejde med mig selv. Jeg føler, at jeg igennem Annelis hjælp, er kommet i bedre kontakt med mig selv og mit indre. Så stor tak til Anneli for positiv motivation (healing, råd og vejledning). Det bliver bare bedre og bedre, jeg kan slet ikke undvære dig mere."

- Pædagogen

 

 

"Jeg er dybt imponeret over Anneli. Ikke nok med hun er hamrende dygtig og rammer 90 procent plet, er hun også et utrolig kærligt og omsorgsfuldt menneske. Fra 1 gang føler man sig godt tilpas og hørt/set. Jeg vil til enhver tid anbefale hende til andre og selv komme igen. Et givende og lærerigt helingsforløb. Tak for dig Anneli ❤️ "

- Jannie

 

 

"I går indløste jeg min gratis clairvoyance hos Anneli. Det var en fantastisk oplevelse. Hun anede intet om mig og alligevel ramte hun plet med alt hvad hun fik ned. Jeg vil klart anbefale hende. Jeg var også klar til at bestille en ny seance ved hende. "

-Dorthe

 

 

"Jeg har i dag været hos Anneli til en gang clairvoyance. Det var bare sååååå godt. Anneli er meget meget dygtig. Er I i tvivl om jeres liv eller har brug for bekræftelse i det I gør, kan jeg kun sige 'Brug Anneli!' Endnu engang stor tak til dig, Anneli."

-Anja

 

 

"Idag var jeg så heldig at være prøvekanin til en telefonclairvoyance hos Anneli. Selvom Anneli er under uddannelse, ramte hun plet med alt. Utroligt at møde et menneske, der i tæt samarbejde med ens guider og engle, kan give en så meget indsigt og forståelse omkring ens personlighed mm. Det var en vidunderlig oplevelse, og jeg føler mig priviligeret og taknemmelig for muligheden Anneli. Jeg anbefaler dig på det varmeste, du har et godt og unikt samarbejde med den åndelige verden"

-Berit

 

 

"Jeg må sige, jeg er svært imponeret over Annelis evner. Man bliver overrasket over at et andet menneske kan have den form for indsigt. Hun har en kærlig personlighed og møder folk i øjenhøjde. Jeg kan anbefale hende af hele mit hjerte."

-Lene

 

 

"Vanvittig oplevelse - og bestemt kun positivt! Møder man Anneli for første gang, føler man, man har kendt hende hele livet. Hun giver en indre ro og tryghed og giver utrolig gode reskaber til at arbejde med sig selv, og så kan hun bare noget helt specielt - som ikke skal forklares, blot opleves!"

-Camilla

 

 

"Sikke en oplevelse! Du ramte så meget plet. Vender tilbage. Tak for det!"

-Mette

 

 

"En rigtig god oplevelse!"

-Monika

 

 

"Jeg var en af de heldige, som fik lov til at være 'kanin' hos Anneli, her under hendes uddannelse til clairvoyant. Af hjertet tak for det! Jeg blev meget rørt af hele seancen. Anneli så direkte ind i min sjæl, min fortid, min nutid og fremtid. Man siger at en god clairvoyant 'rammer' 80% rigtigt. Jeg var derfor vildt forbløffet over at opleve Anneli 'ramme' 90-95% rigtigt, allerede her under hendes uddannelse. En helt fantastisk oplevelse."

-Marie

 

 

"Tak for en fantastisk oplevelse i dag. Tak til en utrolig smuk kvinde. Jeg glæder mig virkelig til at se dig igen!"

-Mona

 

 

"Anneli er super dygtig og god til at lære fra sig. Vi har været igennem et forløb som var babywellness og det var et forløb med massage, zoneterapi, motorik og meget mere. Det er et forløb alle kan være med på, da det er helt nede på jorden"

-Pernille

 

 

"Kan varmt anbefale Anneli. Min søn bøvlede en del med maven, og vi fik en hurtig tid, og der var god tid til vi fik vist de forskellige øvelser. Og en meget hyggelig atmosfære for baby og mor. Øvelserne hjalp meget på vores lille dreng og i løbet af nogle dage, havde vi en lille, glad baby. Så igen, kan kun anbefale hende."

-Dorthe

 

 

"Anneli er dygtig til mange ting, hun har blandt andet hjulpet mig med at holde op med at ryge, og hun vil også gerne høre på, hvis man har et sted, man har problemer med ømhed, så fjerner hun det med et par behandlinger. Hun kan varmt anbefales, jeg kommer der en gang imellem for at holde kroppens blodomløb igang."

-Allan

 

 

"Tak til Anneli for positiv effekt af zoneterapi m.m. ifht. lindring af spinalhovedpine som bivirkning af epiduralblokaden. Dejligt at komme på benene igen!"

-Pernille

 

 

"Total fedt sted at komme og behandlingerne er bare i top!"

-Ulla

 

 

"Anneli er rigtig dygtig - også til små børn"

-Linda