Healing

Jeg tilbyder spirituel healing og englehealing i min klinik, men jeg tilbyder også fjernhealing til dig, der bor længere væk eller blot ønsker at modtage healingen i eget hjem. Healing er energi og under en healingssession arbejder jeg med at skabe balance og flow i energien.

Energi er det der forbinder os med hinanden og med naturen. I vores kroppe løber der masser af energi rundt – lidt ligesom blodet, der transporteres rundt i kroppen via vores blodårer.

Healing genskaber balance i din krop, og giver dig kærlighed og glæde, og du får modet tilbage, samt kræfter til at genskabe et harmonisk liv. Healingen kan være med til at skabe en dybere indsigt i dig selv, og på hvad dine ubalancer betyder - og hvordan du selv kan være med til skabe bedre og vedvarende balance i din krop og i dit sind.

Healing er en ideel behandling til dig, der har brug for et kærligt boost af din sjæl. Du kan have behov for healing af forskellige årsager, fx tankemylder, uro, træthed, nedtrykthed, stress , sorg, krise, ubalance i dit energi system osv.


Healing hos mig kan indeholde clairvoyante budskaber, som jeg formidler til dig under og efter healingen.

Du fortæller mig ganske kort dit problem og hvad du ønsker healing til, derefter stiller jeg ind på dig og på dine spirituelle guider, og beder om deres hjælp til at heale dig. Til sidst taler vi om, hvor du skal sætte ind for at få det bedre - hvad du skal gøre og du for redskaber til at hjælpe dig med at nå dine mål.


På det spirituelle niveau hjælper healing dig til at komme i kontakt med dine unikke ressourcer, potentialer - og er vitaminer for din krop og sind, der giver ny og kærlig energi.

Jeg arbejder altid ud fra høj etisk standard, og har naturligvis tavshedspligt.


Jeg garanterer dig en professionel behandling i et trygt og kærligt miljø.Pris for healing/fjernhealing:

En healing af 60 minutters varighed - 700 kr.


Du kan betale kontant eller med mobilepay 28290446.

Ved fjernhealingen skal betalingen ske via mobilepay inden healingen påbegyndes.Afbud

Ved afbud senere end 12 timer før din aftalte tid, afregnes der med 50 % af den bestilte behandlingspris, og ved udeblivelse afregnes der med 100% af den bestilte behandlingspris.

Spirituel healing

Spirituel healing er en vidunderlig og meget dybdegående healingsform, som kan afhjælpe forstyrrelser på både det fysiske og følelsesmæssige, mentale og spirituelle niveau.


Ved spirituel healing er jeg bindeleddet mellem dine spirituelle guider og dig, og formidler deres budskaber til dig.

Englehealing

Englehealing er en rolig og meget behagelig behandlingsform, hvor jeg arbejder sammen med de engle, jeg har skabt kontakt til under forløbet .

Vi er alle omgivet af forskellige engle, og de hjælper os på forskellig vis. Den enkelte engel sender de energier ned, som du har brug for og under healingen kan jeg få beskeder fra englene, som jeg vil videregive til dig.


Del siden