Intuitiv Zoneterapi

Intuitiv Zoneterapi er en behandling, der både bygger på teorien omkring zoneterapi og på intuition. Jeg 'læser med fingrene', og følger min intuition i forhold til behandlingen. Vi har en samtale under behandlingen, der tager afsæt i, hvad min intuition leder mig hen imod, og sammen skaber vi indsigt og afklaring.

Intuitiv zoneterapi er en unik behandling til dig, der ønsker indsigt og vejledning. 

Zoneterapi er naturligvis også til dig, der har konkrete skavanker, du ønsker lindret og som ønsker at give dig selv lidt ekstra overskud og energi i hverdagen!

Zoneterapi virker både fysisk afspændende og mentalt stimulerende, og kan anvendes som et redskab til at genoprette balance i krop og sjæl.

Zoneterapi virker fremmende på kroppens egen helbredelsesproces, idet dine selvhelbredende kræfter styrkes. De fleste gener eller sygdomme kan påvirkes og bedres med zoneterapi, og meget kan afhjælpes helt.

 

Når du kommer til zoneterapi hos mig, vil du blive tilbudt at få sat Nada nåle i ørerne, imens du modtager zoneterapi - Nada er øreakupunktur, der har stor effekt på bl.a. stress, angst, søvnforstyrrelser, smerter, anspændthed osv. Nada er med til at skabe balance i din krop og sjæl, og er derfor et godt supplement til zoneterapi.

 

Ved at kombinere intuitiv zoneterapi og Nada, kan jeg tilbyde dig den bedste behandling med størst mulig effekt og indsigt.