Healing

Ordet healing betyder i al sin enkelthed 'helende eller at hele', en energi som går ind og afbalancerer både fysisk, psykisk og spirituelt.

 

Den genskaber balance i din krop, og giver dig kærlighed og glæde, og du for modet tilbage, samt kræfter til at genskabe et harmonisk liv.

 

Healing er en ideel behandling til dig, der har brug for et kærligt boost af din sjæl. Du kan have behov for healing af forskellige årsager, fx tankemylder, uro, træthed, nedtrykthed, stress , sorg, krise, ubalance i dit energi system osv.

 

Jeg tilbyder spirituel heling og engle healing.

 

Spirituel healing

 

Spirituel healing er en vidunderlig og meget dybdegående healingsform, som kan afhjælpe forstyrrelser på både det fysiske og følelsesmæssige, mentale og spirituelle niveau.

 

 

Englehealing

 

Englehealing er en rolig og meget behagelig behandlingsform, hvor jeg arbejder sammen med de engle, jeg har skabt kontakt til under forløbet .

 

Vi er alle omgivet af forskellige engle, og de hjælper os på forskellig vis. Den enkelte engel sender de energier ned, som du har brug for og under healingen kan jeg få beskeder fra englene, som jeg vil videregive til dig.

 

Du fortæller mig ganske kort dit problem og hvad du ønsker healing til, derefter stiller jeg ind på dig og på dine åndelige hjælper, og beder om deres hjælp til at heale dig. Til sidst taler vi om, hvor du skal sætte ind for at få det bedre - hvad du skal gøre og du for redskaber til at hjælpe dig med at nå dine mål.

 

På det spirituelle niveau hjælper healing dig til at komme i kontakt med dine unikke ressourcer, potentialer og din sjæl. Og er vitaminer for sin krop, sind og sjæl, der giver ny og kærlig energi.